HRVATSKO DRUŠTVO ZA OTORINOLARINGOLOGIJU, KIRURGIJU GLAVE I VRATA | CROATIAN SOCIETY OF OTO-RHINO-LARYNGOLOGY, HEAD AND NECK SURGERY
KBC Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29, 10000 Zagreb | info@hdorl.hr

Novosti

2. svibnja 2023.

13. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA ORL I KIRURGIJU GLAVE I VRATA

13. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA ORL I KIRURGIJU GLAVE I VRATA
4.-7. listopada 2023.
Hotel Parka Plaza Histria, Pula
www.kongreshdorlkgv2023.org

 

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

obavještavam vas da će se od 4. do 7. listopada 2023. u Hotelu Park Plaza Histria u Puli održati 13. kongres Hrvatskog društva za ORL i kirurgiju glave i vrata. Ovo je prvi „normalni“ kongres nakon pandemije i kao takav pred nas stavlja veće zadatke i veća očekivanja nego što bi bilo da je tijek kongresa bio redovit.

Kongres će početi s predkongresnim tečajevima (4. listopada 2023.), organizirat će se šest okruglih stolova, održat će se pozvana predavanja eminentnih hrvatskih i europskih otorinolaringologa i kirurga glave i vrata, simpoziji, bit će slobodnih tema i postera. Svi ste pozvani da se predstavite na kongresu radom iz svog kliničkog i znanstvenog djelovanja.

Molim sve članove društva da produže svoju članarinu kako u Društvu tako i u HLZ-u, što vam je olakšano time što na web-stranici imate uplatnice. S plaćenom članarinom, kotizacija je umanjena.

Planira se i zanimljiva i bogata izložba naših sponzora.

Vjerujem da će kvalitetan znanstveni i društveni program ispuniti primarni cilj promicanja našeg znanja i vještina iz otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata, pridonijeti učvršćivanju starih prijateljstava i stvaranju novih.

Pozivam Vas da svojom prisutnošću pridonesete uspjehu i ovog kongresa!

Tomislav Baudoin
Predsjednik HDORL-KGV