HRVATSKO DRUŠTVO ZA OTORINOLARINGOLOGIJU, KIRURGIJU GLAVE I VRATA | CROATIAN SOCIETY OF OTO-RHINO-LARYNGOLOGY, HEAD AND NECK SURGERY
KBC Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29, 10000 Zagreb | info@hdorl.hr

Sigurnost i zaštita podataka

Izjava o zaštiti privatnosti podataka uređuje način postupanja s Vašim osobnim podacima koji se prikupljaju i obrađuju prilikom posjeta internet stranici te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama.

Ovom Izjavom obvezujemo se da ćemo zaštiti privatnost korisnika i posjetitelja naše Internet stranice te sigurnost osobnih podataka koji su nam dostupni putem gore navedene stranice.

Korištenjem ove Internet stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačićima na Vašem uređaju.

Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima Korisnika tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.

Registracijom na ovoj mrežnoj stranici ili pristupanjem samoj stranici Korisnik daje suglasnost da Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata obrađuje njegove osobne podatke navedene u registracijskom obliku. Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih Korisnika te će s njima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Sve navedene osobne podatke Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim kada to poseban zakon dopušta ili je pak potrebno radi ostvarivanja ugovornih obveza.

Svi djelatnici Hrvatskog društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata te naši partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti podataka.

Vaši osobni podaci zaštićeni su u skladu s našom Politikom zaštite osobnih podataka koja osigurava adekvatnu razinu zaštite osobnih podataka u skladu s obvezama koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR) i drugih važećih zakona vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Ako Korisnik više ne želi da Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata na bilo koji način obrađuje njegove podatke te zahtijeva brisanje podataka, mora to javiti elektroničkom porukom poslanom na adresu info@hdorl.net